The Letdown - een must om te kijken op Netflix voor alle nieuwe mama's.
Moederschap

Zó herkenbaar: 3x Netflix voor nieuwe moeders

Soms is het leven als nieuwe mama zo hectisch en voel je je zo onzeker dat het nog moeilijk is om te relativeren. Thank God for Netlifx. Als je op zoek bent naar herkenbare en grappige tv (die je bovendien ook kan volgen als je maar vier uur geslapen hebt), dan is het tijd om deze leading mothers van Netflix te bezoeken. 

Ali Wong: Hard Knock Wife

Ali Wong verwacht haar tweede baby en vertelt het hoe het is: borstvoeding, gaan werken als je een gezin hebt, wat je lichaam allemaal door moet, … Wat Ali zegt is vaak pijnlijk herkenbaar, en dat maakt haar zo geweldig. Zeker checken dus, haar Netflix-special Hard Knock Wife.

The Letdown

Elke mama met een pasgeboren baby’tje herkent zich in deze serie: het ongewassen haar, de slapeloze nachten en het meer dan perfect willen doen. Tel daarbij een omgeving met weinig begrip, en je krijgt het leven van nieuwe mama Audrey. Top tip voor als je het even niet meer ziet zitten, want lachen met een ander z’n miserie blijkt te helpen. Dit is één van de eerlijkste series die je zal tegenkomen.

Good Girls

Is het leven wat eentonig geworden sinds jouw gezinsuitbreiding? Wel, dan is het tijd om Good Girls een kans te geven: een serie over drie doorsnee moeders die denken het grote geld te vinden in de misdaad. Grappig, empowering, en heerlijk om even bij weg te dromen.

Workin’ Moms

Edit: deze serie kwam er later dan dit blogbericht, maar kon écht niet in dit lijstje ontbreken. Deze geniale serie gaat over werkende moeders die het niet meer onder controle hebben. Er komen zoveel controversiële onderwerpen aan bod (postnatale depressie, abortus, …), maar dankzij een stevige humor wordt het nooit te zwaar. Kijken!

Dus, jullie weten wat doen tijdens de volgende slapeloze nacht?

P.S.: Als je jouw nachten liever anders doorbrengt, lees dan hier mijn tips voor een vlotte nacht met jouw baby.

Meer van dit? Volg Hallo Helena dan op Facebook en Instagram.

3x Netflix voor nieuwe moeders
3x Netflix voor nieuwe moeders

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *