Geen categorie

Boho Green Make up: duurzame en vegan make-up getest

Je kan op veel manieren een steentje bijdragen aan een mooiere wereld, dus ook door zorgvuldig te kiezen wat je op je gezicht smeert. Dus laat merken die vervuilen en testen op dieren links liggen en kies voor make up die zowel jou als de planeet laat stralen. Zoals die van Boho Green Make-Up bijvoorbeeld 🙂

Make up is één van de laatste dingen die ik aan het verduurzamen ben. Om de simpele reden dat ik heel weinig make up gebruik en het dus eeuwig duurt voor mijn huidige verpakkingen leeg waren. En toen ontdekte ik heel toevallig tijdens een online shopbezoek aan Di het merk Boho Green Make Up.

Wat is Boho Green Make Up?

Boho is een Frans merk dat inzet op kwaliteitsvolle, natuurlijke, biologische make up. En dat allemaal met aandacht voor een duurzame verpakking waar dan ook nog eens zo weinig mogelijk van gebruikt wordt.

Een groot deel van het assortiment is vegan, maar helaas nog niet alles. Het staat er in elk geval duidelijk bij vermeld als het om een vegan product gaat.

Ook fijn: het merk gaat steeds voor een betaalbare prijs. Een product van Boho moet dus niet duurder zijn dan wat je in pakweg Kruidvat koopt.

Wat zit er in mijn make-up kastje?

In mijn kast zit dus een heel beperkt deel van het aanbod van Boho. Ik deel graag wat precies en dat ik er heel tevreden van ben. Maar vraag me niet om een uitgebreide review, want ik zou niet weten wat ik over make-up zou moeten schrijven 🙂

Boho Volume & Green Mascara

Dit is een vegan mascara die een mooie zwarte kleur aan je wimpers geeft. Hij verlengt en geeft volume;, heeft een vrij dik borsteltje en de mascara blijft netjes op z’n plaats zitten 🙂

In België en Nederland koop je deze onder meer bij bol.com of Douglas.

Boho Fluid & Green Foundation

Dit is een vegan foundation die je onder meer bij Di en Douglas shopt.

Boho Glossy Lipstick

Ik kocht #307, met een mooie, intense rode kleur. De lipstick houdt lang en heeft een verzorgend effect. En natuurlijk, helemaal vegan 🙂 Je koopt ‘m onder meer bij Di en Douglas.

Van welke natuurlijke cosmetica ben jij heel tevreden?

Meer tips over een groener leven lees je hier.  Volg ook mee op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe blogposts.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *