Badkamer,  Groen leven

Getest: We Love The Planet deodorant

Een goede natuurlijke deodorant vinden is niet eenvoudig. Je moet vaak enkele producten testen voor je vindt wat echt bij je past. Gelukkig was de deo van We Love the Planet meteen een match. En laat dat alles ook nog eens in een mooie verpakking zitten en heerlijk geuren 🙂

Ik ben heel streng geworden over wat mijn badkamer binnen komt. Het moet op z’n minst low waste zijn, gemaakt van natuurlijke ingrediënten en niet op dieren getest worden. De deo van We Love the Planet doet daar drie maal check.

Wat is We Love the Planet?

We Love the Planet is een Nederlands bedrijf dat opgericht werd door drie dames die de wereld van cosmetica veranderen. Ze wilden produceren op een ethische manier, met ingrediënten die lief zijn voor de planeet en voor de gebruikers van hun producten.

Hoe werkt de deodorant?

Je kan kiezen voor twee vormen: een deo in een blikje die je met je vingertoppen smeert of een stick.

De meeste deodorants hebben als basis een combinatie van onder andere kokosolie, bijenwas en maiszetmeelpoeder die de deodorant goed smeerbaar maken. Zuiveringszout neutraliseert geurtjes op een natuurlijke wijze. Recent bracht We Love the Planet ook twee vegan producten op de markt: de Sweet en Soft en de Lucious Lime.

Goedgekeurd?

Ik ben echt fan van deze deodorant. Hij is zuinig in gebruik en werkt effectief. Na een hele dag gebruik ruik ik nog fris (een basisvereiste voor elke deodorant 🙂 ), je kan een mooi geurtje kiezen en het voelt lekker zacht aan de oksels.

Eerst vond ik de stick het handigste in gebruik omdat je dan niet met je vingers aan het goedje moet zitten ’s ochtends vroeg. Maar nu ik beide deo’s al enkele weken afwissel maakt het me eigenlijk niet meer uit. Het went 🙂 Gelukkig, want zo kan ik blijven kiezen voor de vegan versie. Het is ook die laatste die echt mijn favoriet is qua geur (ik testte de Sweet & Soft).

Wil jij ook de deo van We Love the Plant kopen, of één van hun andere leuke producten? Je shopt ze in een duurzame winkel in jouw buurt of online bij onder meer Big Green Smile, Blabloom en Kudzu.

En dan heb ik nog Marianne te bedanken, die las hoe de deo van Nuud niks voor mij was en me dan We Love the Planet tipte. Bedankt Marianne! 🙂

Blijf op de hoogte van nieuwe posts en volg me via mijn FacebookpaginaInstagram of Pinterest. Tot snel!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *