Mijn bevalling: de volledige planner. Download deze printable nu gratis.
Moederschap,  Zwangerschap en bevalling

Gratis printable: de volledige planner voor jouw bevalling

Jouw bevalling komt elke dag wat dichter bij. Zo spannend! De tijd vliegt en je wilt je zo goed mogelijk voorbereiden op wat gaat komen. Met het fysieke aspect kan ik je jammer genoeg niet helpen, maar ik help je graag met de praktische kant. Zodat jij je kan concentreren op wat écht belangrijk is. Hieronder lees je meer over mijn gratis planner voor jouw bevalling en kraamtijd.

In deze planner vind je terug wat ik heel handig vond tijdens mijn bevalling en mijn verblijf op de kraamafdeling: een lijstje om vragen voor de verloskundige op te schrijven, de checklist voor de vluchtkoffer, een boodschappen- en schoonmaaklijstje om aan jouw partner mee te geven en nog veel meer.

Want of je het nu al eens meegemaakt hebt of niet, de tijd na een bevalling is op z’n minst chaotisch te noemen. En met deze gratis printable kan je er op rekenen dat ook thuis alles in orde is om jullie bundeltje geluk te ontvangen. Nu ja, als jouw partner jouw instructies wat opvolgt natuurlijk 🙂

[convertkit form=790423]

Kom hallo zeggen via sociale media en blijf op de hoogte van mijn volgende posts. Volg me nu via mijn Facebookpagina, Instagram of Pinterest. Tot gauw!

Miste je iets in de planner? Laat het me weten in de comments en ik voeg het graag toe.

Veel succes!

 

Mijn bevalling: de volledige planner. Download deze printable nu gratis.
Mijn bevalling: de volledige planner. Download deze printable nu gratis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *