duurzame mode,  Groen leven

Herbruikbare mondmaskers koop je bij deze goede doelen

Mondmaskers gaan een groot deel uitmaken van ons dagelijks leven. Jij als Bewuste Bea had natuurlijk al lang beslist dat je voor een herbruikbaar mondmasker gaat. Zin om je steentje nog meer bij te dragen? Kies dan voor een mondmasker van een goed doel. Bij deze organisaties scoor je mooie exemplaren:

1 Think Pink

Think Pink is een goed doel dat onder meer vrouwen met borstkanker begeleidt en helpt onderzoek naar de ziekte te financieren. Als je weet dat er procentueel nergens meer vrouwen borstkanker krijgen dan in België lijkt me dit een extra mooi doel om te steunen. En zoals je ziet zijn we zelf ook heel blij met dit mondmasker!

Hier koop je de herbruikbare mondmaskers van Think Pink.

2 Plan International

Plan International strijdt in meer dan zeventig landen voor de kinderrechten en de gelijkheid voor meisjes. Jammer genoeg is dit nog lang niet bereikt en kan Plan ook jouw hulp zeker gebruiken. Samen met vijf illustratoren maakten ze vijf verschillende mondmaskers.

Hier koop je de vrolijke maskers van Plan International.

3 JBC en vzw ’t Kietelt

Kledingketen JBC laat zich van z’n beste kant zien: het produceert niet alleen mondmaskers met stofoverschotten van de zomercollectie, JBC doneert voor elk verkocht masker ook nog eens 1 euro aan vzw ’t Kietelt. Deze organisatie bezorgt jongeren in armoede een verjaardagsdoos met versieringen, traktaties voor de klas, een mooi cadeau, … Een prachtig doel om te steunen, want het zijn net deze jongeren die tijdens de coronacrisis heel hard geraakt worden.

Ook fijn: de grootste maat is ook echt groot en de rekker komen niet achter de oren. Mijn man was hier heel dankbaar om 🙂

Je koopt de vrolijke herbruikbare mondmaskers van JBC hier.

4 Armed Angels en Artsen zonder Grenzen

Het duurzame kledinglabel Armed Angels steunt Artsen zonder Grenzen. Het Duitse merk maakte ecologische en eerlijk geproduceerde mondmaskers, waarvan het voor elk verkocht masker twee euro doneert aan het goede doel.

Hier shop je de mondmaskers van Armed Angels.

Meer tips over een groener leven lees je hier.  Volg ook mee op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe blogposts.

Mondmaskers gaan een groot deel uitmaken van ons dagelijks leven. Jij als Bewuste Bea had natuurlijk al lang beslist dat je voor een herbruikbaar mondmasker gaat. Zin om je steentje nog meer bij te dragen? Kies dan voor een mondmasker van een goed doel. Bij deze organisaties scoor je mooie herbruikbare mondmaskers.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *