Geen categorie

Kaartje2go: eenvoudig super leuke geboortekaartjes maken

Geboortekaartjes kiezen is geweldig leuk om te doen als er nieuw leven in de wereld komt. Maar er komt wel wat bij kijken. Er zijn zoveel verschillende keuzes (kleuren, ontwerpen, papier, enveloppen, …) en dat allemaal onder de tijdsdruk van een nakende geboorte. In heel dat proces was ik bij beide kindjes zo tevreden van Kaartje2go, dat ik graag vertel hoe dat precies ging.

Toen ik vier jaar geleden zwanger was van Ellis had ik geen idee dat het platform bestond. Ik had enkele afspraken gemaakt met de lokale drukker, maar deze kwam keer op keer niet opdagen. Mijn vertrouwen was weg en met een steeds groter wordende buik moest ik op zoek naar een andere oplossing. En achteraf gezien ben ik heel blij dat het zo gelopen is πŸ™‚

Honderden ontwerpen

Bij Kaartje2Go kan je kiezen uit honderden geboortekaartjes in verschillende kleuren en onderwerpen (meisje, jongen, neutraal, tweeling, adoptie, …) en een heleboel stijlen. Hallo keuzestress! πŸ˜€ Na wat scrollen merkte ik dat ik vooral bleef hangen bij de roze en dromerige kaartjes. Eens ik de stijl gekozen had, ging het kaartje bepalen eigenlijk heel vlot.

Het is heel fijn dat je meteen de naam van je kindje al online kan invullen om te zien hoe het op het kaartje staat. Je kan dan al wat dingen aanpassen en meteen een gratis proefdruk bestellen (echt gratis trouwens, geen aankoopverplichting of geld terug via een waardebon ofzo). Dat helpt vooral bij het nakijken of de tekst op de goede plek staat, groot genoeg is en om de papiersoort te controleren. En natuurlijk om al een beetje te huilen als je dat kaartje met de naam van jouw kindje vast hebt πŸ™‚

En omdat er zoveel mooie ontwerpen zijn, was het ook eenvoudig om voor jongste dochter Ava een kaartje te kiezen. Iets heel gelijkaardig, maar toch anders. Dat kaartje zit trouwens nog in het assortiment en vind je hier.

Snel geleverd

De dag dat Ellis en Ava geboren werden, vulde ik nog de geboortedatum, gewicht, etc. aan en nog geen twee dagen later lag onze bestelling al bij ons thuis. En als je wil, kan je de kaartjes zelfs meteen bij de geadresseerden laten bezorgen.

Ik vind het heel fijn dat er geen minimum aantal besteld moet worden. Of je nu twee kaartjes of vijfhonderd nodig hebt, het kan allemaal. Perfect voor ons, want met onze kleine familie (de helft woont in Turkije πŸ™‚ ), hadden we er niet zo veel nodig. Zeker voor baby Ava, die in volle lockdown geboren werd en geen bezoek mocht ontvangen.

Kaartje2go en duurzaamheid

Zoals je weet vind ik duurzaamheid enorm belangrijk. En Kaartje2go gelukkig ook πŸ™‚

Op de website vind je een mooi overzicht van hoe het bedrijf duurzaam werkt. Belangrijk om weten is dat de kaarten gemaakt zijn van papier met het FSC keurmerk en gedrukt worden in een CO2-neutrale drukkerij.

Deze blog kwam tot stand in samenwerking met Kaartje2go. Daar ben ik heel blij om, want zoals je las ben ik al jaren een tevreden klant πŸ™‚ Je leest hier meer over waarom en hoe ik met bedrijven samenwerk. Meer tips over een groener leven lees je hier.  Volg ook mee op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe blogposts.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *