Mijn favoriete blogprogramma’s

Wil jij ook starten met bloggen? Leuk! Ik krijg vaak de vraag wat mijn favoriete programma’s zijn om mijn blog mee draaiende te houden én te laten groeien.

One.com

Mijn hosting bij One.com was mijn allereerste aankoop als blogger. Ik zocht een goedkope en degelijke hosting en kwam hier terecht via een vriendin. Zelf ben ik altijd tevreden geweest: in twee jaar bloggen heb ik zelden een storing meegemaakt en deze was snel opgelost.

Ook de klantendienst is top als je een mondje Engels spreekt. Ik heb ze al twee keer nodig gehad om mijn blog weer draaiende te krijgen (na een fout die ik gemaakt had :p) en telkens hielpen ze me snel en duidelijk verder. Een aanrader!

Tailwind

Tailwind was mijn beste ontdekking uit 2019. Het is een website waarop je jouw Pinterest posts kan automatiseren. Dankzij dit programma ontvang ik maandelijks ongeveer 30 procent van mijn bezoekers via Pinterest. Dat is toch gigantisch he?

Tailwind is niet super gebruiksvriendelijk en het duurde ook voor mij even voor ik er helemaal mee weg was. maar het is die investering in tijd meer dan waard.

Via deze link kan je Tailwind een maand lang gratis testen.