Helena Blyweert - Liesje Brockley Photography

Over mezelf

Welkom op Hallo Helena!

Ik ben Helena, ben 29 jaar en woon in Antwerpen. Ik ben getrouwd met mijn man Ahmet en ben mama van twee geweldige dochters.

Het welzijn van onze planeet en al haar bewoners is iets waar ik al lang mee begaan ben. Maar sinds ik mama ben des te meer. Zo is ook deze groene blog ontstaan: uit mijn hoop op een betere toekomst. Ik hoop dat ik jou hier ook mag inspireren tot een duurzamer leven <3

Wat lees je op Hallo Helena?

Op Hallo Helena lees je alles over mijn zoektocht naar een groener en bewuster leven. Dat is ook voor mij een leerproces. Ik deel hier graag plantaardige recepten, reviews over groene producten, tips rond consuminderen, … Zodat jij eenvoudig aan de slag kan om ook jouw leven groener te maken.

Blijf je graag op de hoogte van mijn laatste posts? Volg me dan via Facebook en Instagram, zo ben je er altijd als eerste bij.

Wat met de merken die je bespreekt op jouw blog?

Je mag er van op aan dat ik mijn stappen naar een duurzaam leven hier eerlijk bespreek, met vallen en opstaan. Als een verandering moeilijk was of gewoon niets voor mij is, dan zeg ik dat graag zoals het is. Want als jij producten koopt die ik aanraad om ze dan weg te moeten kieperen… Tja, daar is niks duurzaam aan hé.

Verdien je hier ook geld met je groene blog?

Ja, ik blog in bijberoep!

Als ik een link plaats naar een product is dat vaak een affiliate link. Dat wil zeggen dat als jij klikt op een link en iets koopt, ik daar een kleine commissie op verdien. Voor jou kost het natuurlijk niets extra.

Als je me een beetje kent, weet je dat ik je nooit zal aanzetten tot het kopen van iets wat je niet nodig hebt. Ik ben zelf zo gelukkig sinds in aan het ontspullen ben, dat gun ik iedereen. De producten waar ik naar link zijn écht toffe groene producten die ik zelf enthousiast gebruik. Ze vervangen wegwerp items en besparen je dus veel geld en ruimte.

Ik werk ook op regelmatige basis samen met duurzame bedrijven. Dit vermeld ik steeds duidelijk in de blogpost. Ik sta altijd open voor nieuwe samenwerkingen met duurzame bedrijven.

In het verleden werkte ik al samen met Holland & Barrett, Eco Webshop Mixua, Druantia, Ecopods, …

Mag ik je al mijn vragen over duurzaamheid stellen?

Natuurlijk, graag! Ook opmerkingen, tips en aanzetten tot een goeie babbel zijn altijd welkom. Mijn e-mail staat altijd voor je open!

Tot snel!