Over mezelf

 

 

Welkom op Hallo Helena!

Ik ben 26 jaar en ben recent mama geworden van een prachtig meisje. Een echt geluk. Maar wat ik op voorhand niet wist, was op wat een rollercoaster ik terecht zou komen. En dan heb ik het niet alleen over korte nachten en lange huilsessies 🙂 Ik moet weer uitvinden wie ik ben als mezelf, als mama, partner, dochter, … Dat was tijdens mijn eerste weken als mama hard zoeken, en nu nog. Heel gek hoe zo’n klein mensje alles kan veranderen, maar toch zo vertrouwd aanvoelt.

Nieuwe ervaringen

Om alles op een rijtje te kunnen zetten ben ik met deze blog gestart. Voor mezelf en voor andere nieuwe mama’s. Ik wil mijn ervaringen hier eerlijk neerschrijven en even verder kijken dan een instaperfect leven. Ik hoop dat jullie ook jullie ervaringen met mij willen delen. Want samen staan we sterk.

In dat opzicht heb ik ook een Facebookgroep gemaakt voor mama’s die net als ik in het Antwerpse district Hoboken wonen, zodat we een hecht netwerk kunnen vormen. Als je ook een mama bent die een band heeft met Hoboken, ben je natuurlijk meer dan welkom in onze groep.

Als je vragen, opmerkingen of tips hebt (of als je gewoon een babbeltje wil doen), mag je me altijd een e-mail sturen. Graag zelfs! Mee volgen kan ook altijd via Facebook, Instagram en Twitter.

 

Tot snel!