Over mezelf

Hallo Helena

Welkom op Hallo Helena!

Ik ben Helena, ben 27 jaar en woon in Antwerpen. Ik ben getrouwd met mijn man Ahmet en ben mama van een geweldige dochter.

Het welzijn van onze planeet en al haar bewoners is iets wat ik altijd al mee begaan was. Maar sinds ik mama ben des te meer. De nieuwsberichten over ons klimaat worden steeds pessimistischer en ik kwam tot het besef dat ik niet kon wachten tot iemand anders hier actie in zou nemen. Ik zou zelf iets moeten doen.

Wat lees je op Hallo Helena?

Op Hallo Helena zal je vooral dingen lezen over mijn zoektocht naar een groener en bewuster leven. Dat is ook voor mij een heel leerproces. Ik deel hier graag plantaardige recepten, reviews over groene producten, tips rond consuminderen, … Zodat jij ook eenvoudig aan de slag kan om jouw leven groener te maken.

Weet dat je als consument een gigantische verandering teweeg kan brengen. Van zodra er genoeg mensen aangeven dat ze op deze manier niet verder willen consumeren, komt er verandering. Daarom mag je er ook van op aan gaan dat alles wat op deze blog verschijnt helemaal mijn eigen mening is.

Heb je vragen, opmerkingen of tips? Of wil je gewoon een babbeltje doen? Mijn e-mail staat altijd voor je open. Via Facebook en Instagram blijf je op de hoogte van mijn nieuwste blogposts.

Tot snel!