
RECEPT vegan havermoutkoekjes
Denk jij bij koekjesrecept aan uren lang in de keuken staan? Vaak is dat het geval, maar vandaag niet. Deze vegan havermoutkoekjes kunnen na vijf minuten werk de oven in. Perfect voor je zoete cravings!
Als ik zeg dat deze plantaardige koekjes belachelijk makkelijk om te maken zijn, dan lieg ik niet. Hier vind je het basisrecept voor de koekjes. Dan zijn ze heel lekker, maar proeven ze wel ‘gezond’ (je weet vast wat ik bedoel). Je kan ze heel eenvoudig opleuken met wat rozijnen, kokosschilfers, pure chocolade, … Wat je ook maar wil š
Ingrediƫnten havermoutkoekjes
150 gr havermoutā£
2 geplette rijpe bananenā£
Het recept
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Meng de twee ingrediƫnten goed door elkaar
- Verdeel het beslag over een bakplaat met bakpapier (heel belangrijk, een plaat met anti-aanbaklaag voldoet in dit geval niet š )
- Zet de koekjes voor 15 minuten de oven in
Et voila, dat was het.
Met deze koekjes heb je alvast een lekkere en gezonde snack voor heel het gezin. Laat je me weten welke toppings bij jou het meeste succes hadden?
Volg Hallo Helena op Instagram en Facebook voor meer recepten en groener leven.
Laat je je graag meteen inspireren? Kijk dan hier voor de leukste vegan bakrecepten.


